The Wedding Dreams

January 20, 2010

mari cerita pasal progress lagi.

Filed under: Idayusof Wedding, so random!, Wedding Caterer — idayusof @ 4:00 pm

Baru-baru ni Kak Mimi ade suggest caterer. kawan-kawan die jugak caterer tu. Last time masa bertunang pon Kak Mimi & Abg Zul yang handle food.

Sebenarnye macam segan dengan diorang… tapi, since diorang sangat bersemangat nak tolong… x sampai hati nak kate tidak… lagipun, bukan menyusahkan saya pon… tambah senang adelah.

Oleh itu, last weekend bile singgah umah Kak Mimi amek kunci umah, terus je cakap kat die yang saya bersetuju dengan caterer yang dicadangkan. x payah banyak soal lagi. nak harap saya yang kejap ke sini, kejap ke sana… harapan!  nak jumpe caterer yang ok.

btw, sape2 duduk kat setiawangsa pernah tak makan nasik lemak ayam rempah dekat2 dengan round-about tu? yang dekat dengan bus stop, dekat apartment sri kenangan/sri mawar.

dulu time menyewa kat sana, slalu gak makan kat situ. ayam rempah terbaik! hehehe. so, insyaAllah… makanan lain pon rasanya mesti sedap kan? insyaAllah…

so, semalam Kak Mimi sms kate die dah book dah dengan caterer tu. yeay! nanti menu diskas balik. pastu bile free diorang datang umah nak tgk tempat.

yeay lagi! sebab satu lagi milestone dah bertanda.🙂🙂

dan…. last weekend pegi kursus kahwen juga. potong lagi satu milestone. hoooray!

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: