The Wedding Dreams

January 5, 2010

my engagement make-up

Filed under: Engagement, Make-up by Idayusof, Wedding Make-ups — idayusof @ 10:27 am

My skin is forever known as oily and acne skin. ever since i’m in high school, there is/are always sme break-outs coming out. Banyak dah buat itu ini, but still not working for me… yet.

Thus, as i grew up… i learnt that make-up can do some concealing to the acne/scar at my face. and also make me pretty. hahaha. *sape x nak cantek kan?* self-esteem meh.

so the interest of knowing the right way of putting make-up onto my face has increase from time to time. It’s always a disaster *for my pocket* if i stop by at any make-up counter. mesti hilang few hundreds punya. haha…

ohhh… dah tersasar.. cerita pasal minat kat make-up nanti i bgtau lebih lanjut di siri akan datang. :p. disebabkan i dah ade sket confident dalam bab-bab mekap ni… i decided to do my own make-up on the engagement. sebenarnye niat utama adalah tidak mahu membazir-bazir… sebab kalau amek mak-andam paling-paling rm300 dah terbang dah… tambah pulak lagi tarikh tunang tu macam tiba-tiba je…  haruslah banyak mak andam dah fully-booked.

dan i seriously x nak amek sebarang mak andam… kang tebal terlebih, jadi opera cina plak kan… dan i pon bedal je la mekap sendiri masa tunang ari tu..

this is me on the day:

makcik yang poyo mekap sendiri amek gamba cenggini

taken by the fiance’s sister. pose pon akak tu suruh buat camtu tau.. bukan acik nye idea. 

and here i am without any make-up on my face.

keburukan melampau. haihh. jerawat naik kat pipi bukan main la lagi

okay lah… gamba yg bermekap kat atas tu ade touch up sket kat pipi sbb timbul sangat. ade 2 dot je i re-touch. yang lain sumer un-touch.

okay kan?

yang penting, boleh jimat duit.🙂

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: