The Wedding Dreams

January 4, 2010

the E!

Filed under: Engagement, Wedding Outfits, Wedding Theme — idayusof @ 10:09 pm

okay, checklist kat bawah x payah la tengok lagi yer. Alhamdulillah the engagement went well. Adelah beberapa perkara yang boleh diambil iktibar, tapi asalkan semua perkara berjalan dengan lancar… syukur ke hadrat Allah.🙂

like i said before, it will be a grey & pink combination. my baju tunang adalah kaler grey… beading nye pink…seperti ini: 

baju tunang saye

i personally thinks it’s attractive enough. the beads adalah yang paling menarik skali.

the whole baju.

tapi sebab bajet yang tak bape nak ade… jadi baju tu hanya ade manik kat leher, pergelangan tangan, dan jugak kaki kain….
sampai sekarang i x puas ati awat die x buat dengan kaki baju, tapi letak kat kaki kain???

 

i guess, the grey & pink theme will be much more significant and beautiful if i’m wearing a pink veil instead of an off-white veil.

but i okay je… kalau nak sewa/beli veil, kan ke dah membazir? this veil… i pinjam je kawan i punya veil nikah. jimat duit achik.🙂

ape-ape pon, i puas hati la jugak sbb orang cakap baju tu chantek. yeay!

 

later i post moreon the mini dais & the hantaran.🙂
gamba dari official photographer belum dapat lagi lah…

2 Comments »

  1. yus,

    akak suka baju yus. nak baju yg sama bleh tak? hahhaha..

    Comment by ska — January 5, 2010 @ 1:41 am

    • hehehe. boleh jugak kak. tapi akak yang kurus harusla x bley pakai baju saya yang badan cam ni.. hehe.

      yang penting… baju tunang buat baju yang boleh pakai balik lepas tu…so market banyak sket🙂

      Comment by idayusof — January 5, 2010 @ 9:39 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: