The Wedding Dreams

December 23, 2009

02.01.2010

Filed under: Checklist, Engagement — idayusof @ 9:35 am

that’s my engagement date. kalau ikut saya, x nak pon bertunang bagai. tapi family belah sane dah cakap nak kene bertunang jugak… jadi kene lah jugak buat sikit-sikit.

so, mari kita tulis balik ape yang dah kita letak kat dalam buku nota ke dalam nota maya ni. just in case nanti saya ‘ter’ cicir buku tu kat mane-mane, senang sket nak carik balik.

list:

  1. food – insyaAllah, Abg Zul dah uruskan
  2. baju tunang – dah tempah, amik kat kedai on 30th Dec
  3. photographer – confirm! GA team. to pay deposit by this week. (preferably today)
  4. veil – to get from Atart this week/next week b4 weekend
  5. accessories – to buy?
  6. kasut – not applicable.
  7. dulang – ok. need to glue some of the dulang yang dah tertanggal-tanggal.
  8. alas dulang – perlu carik/sewa
  9. hiasan dulang – yet to think. haha.
  10. kek lapis – to be bought by today
  11. kek – beli sehari sebelum
  12. buah-buahan – beli sehari sebelum
  13. coklat – bought already
  14. sireh junjung – Kak Ita buatkan, kene beli bekas yang nk jadikan base.
  15. pot pouri/bunga rampai – tak beli lagi. hohoh
  16. baju melayu abang – tak beli lagi
  17. bilik tido – harus disiapkan secepat mungkin
  18. mini pelamin? – perluke??
  19. make-up – sendirian berhad. boleh?

huh! banyak tu tak buat lagi. ade pape lagi ke eh?

door gift xde la… tunang simple je, ade door gift kang dah x simple la pulak. hehe.

hmmmm… mcm tak tau la ape lagi nak tambah? please, sape2 yang bace… (kalau adelah.. site ni kan baru je beroperasi..) adakah anda ada idea?

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: