The Wedding Dreams

December 23, 2009

02.01.2010

Filed under: Checklist, Engagement — idayusof @ 9:35 am

that’s my engagement date. kalau ikut saya, x nak pon bertunang bagai. tapi family belah sane dah cakap nak kene bertunang jugak… jadi kene lah jugak buat sikit-sikit.

so, mari kita tulis balik ape yang dah kita letak kat dalam buku nota ke dalam nota maya ni. just in case nanti saya ‘ter’ cicir buku tu kat mane-mane, senang sket nak carik balik.

list:

  1. food – insyaAllah, Abg Zul dah uruskan
  2. baju tunang – dah tempah, amik kat kedai on 30th Dec
  3. photographer – confirm! GA team. to pay deposit by this week. (preferably today)
  4. veil – to get from Atart this week/next week b4 weekend
  5. accessories – to buy?
  6. kasut – not applicable.
  7. dulang – ok. need to glue some of the dulang yang dah tertanggal-tanggal.
  8. alas dulang – perlu carik/sewa
  9. hiasan dulang – yet to think. haha.
  10. kek lapis – to be bought by today
  11. kek – beli sehari sebelum
  12. buah-buahan – beli sehari sebelum
  13. coklat – bought already
  14. sireh junjung – Kak Ita buatkan, kene beli bekas yang nk jadikan base.
  15. pot pouri/bunga rampai – tak beli lagi. hohoh
  16. baju melayu abang – tak beli lagi
  17. bilik tido – harus disiapkan secepat mungkin
  18. mini pelamin? – perluke??
  19. make-up – sendirian berhad. boleh?

huh! banyak tu tak buat lagi. ade pape lagi ke eh?

door gift xde la… tunang simple je, ade door gift kang dah x simple la pulak. hehe.

hmmmm… mcm tak tau la ape lagi nak tambah? please, sape2 yang bace… (kalau adelah.. site ni kan baru je beroperasi..) adakah anda ada idea?

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: